CoverLawn ®

– Hybrid för naturgräset

CoverLawn ® skyddar det naturliga gräsets rotsystem
och skapar grönare ytor även där påfrestningen är hög.

CoverLawn® sport

Fotboll, Golf, Cricket, ja alla sporter som utövas på gräs kan använda sig av CoverLawn®.
CoverLawn® med sin konstruktion av en extremt stark knuten polyesterundersida och sedan där varje Polyetenstrå är inknutet. Styrkan i undersidan varierar från 1000 Denier och strålängderna från 12 mm.

Beroende på sport och installation så varierar man  styrkan i undersidan samt längden på grässtråna. Eftersträvas ett starkt skydd för gräsrotsystemet så behövs en starkare undersida. Är önskemålet att etablera rotsystemet i stråna så behövs längre strån istället.

Installationsalternativ

  1. Ni installerar CoverLawn® direkt på gräsytan. Ni kan ta ytan i bruk efter 5 dagar. Se installationsinstruktion.
  2. Ni installerar CoverLawn® på en såbädd. Förvänta er 8-12 veckors integrationstid (gräs och hybrid bildar en enhet) beroende på er egen insats samt vädergudarna. Ytan kan tas i bruk tidigare. Se installationsinstruktion.
  3.  Ni installerar CoverLawn® på ytan och bygger upp rotsystemet i stråna.
  4.  Ni köper CoverLawn® integrerat och installerar det som vanligt gräs på rulle. 5-10 dagar senare är ytan redo att spelas på.

Räkna ut er egen CoverLawn® kostnad
Exemplet i tabellen är fiktiva siffror.

Totalkostnadsberäkning_fotboll

Totalkostnadsberäkning_idrott

 Totalkostnadsberäkningar_golf

Rätt CoverLawn® på rätt plats?

För varje gräsyta som slits finns en optimal CoverLawn®-lösning. Du är alltid varmt välkommen att diskutera just ditt projekt med oss och genom vår helt kostnadsfria och villkorslösa rådgivning. Fyll i frågeformuläret så hör vi av oss snarast! Vill du bara skriva ett meddelande så gör det annars fyll i våra frågor så kan vi ge ett mer precist svar. Vet du inte svaret skriv bara ett frågetecken.

Kontakta oss för gratis rådgivning idag

7 + 1 = ?