Drivingrangen

Drivingrangen är ofta bland de första ställena som medlemmarna eller gästerna besöker på golfbanan. Våra produkter är endast av högsta kvalitet för att golfklubben ska känna en trygghet med sitt erbjudande på rangen. Våra mattor har funnits sedan 90-talet med samma leverantör från Tyskland.

Vill ni erbjuda ett grästee alternativ som alltid ska vara öppet så låt CL 1201 integreras framför mattorna eller där ni vill ha er slagyta.

Produkter 

  • Quattro och Air är högkvalitativa dubbeldämpande utslagsmattor med livslängder på 5-10 år.  Dessa säljes bara mot offert och leveranstiden är 2-4 veckor
  • C75 bollfack finns i grönt och svart. C100 rund finns i rött gummi.
  • NRT 2202 hybridgräs för robotplockaren eller om ni har robotgräsklippare.
  • CL 2802 i slänten där fordonet som plockar bollar ska lämna bollarna.
  • CL 1201 hybridgräs. Bredd 2 m.
    • Baksidan är extrem stark och tål hård belastning. Stråna är 12 mm och kan klippas 10 mm efter integration med naturgräset. Hålstorleken är anpassad för att skydda gräskronan men samtidigt tillåta maximal växtlighet.
    • Luftning görs med solida pipor max 8 mm.

Grästee  är en efterfrågad produkt men samtidigt sällan öppen då den slits upp snabbt och kräver mycket omsorg. CoverLawn® CL 1201 klarar hård belastning och är utprovad av tourspelare för att garantera hållbarheten. Den uppslagna ytan behöver 2-3 v att reparera sig. Håll klipphöjden i fairwayhöjd och dimensionera storleken på ytan efter användandet. Flytta med rep som ni brukar. Vissa spelare förstår inte att de tränar från gräs utan står kvar och slår på CoverLawn®. Då får ni stödså och dressa den uppslagna ytan.

Robotar kommer mer och mer för klippning och plockning. Vid deras ladd och leveransplatser slits gräset hårt. CoverLawn® NRT 2202 armerar den ytan och ni får en grön naturlig yta och renare robotar.