Drivingrangen

Drivingrangen är ofta bland de första ställena som medlemmarna eller gästerna besöker på golfbanan. Våra produkter är endast av högsta kvalitet för att golfklubben ska känna en trygghet med sitt erbjudande på rangen. Våra mattor har funnits sedan 90-talet med samma leverantör från Tyskland.

Vill ni erbjuda ett grästee alternativ som alltid ska vara öppet så låt CL 1201 integreras framför mattorna eller där ni vill ha er slagyta.

Produkter 

  • Quattro och Air är högkvalitativa dubbeldämpande utslagsmattor med livslängder på 5-10 år. Även Orginal utslagsmatta, Orginal är dock utgående.
  • Combi är en 3-delad dubbeldämpad matta där bara slagmattan byts ut. Mattorna läggs i en aluminiumram som kan fästas i marken. Den passar på en vanlig EUR pall och blir billigare och mer miljövänlig att transportera. OBS Combi är utgående.
  • C75 bollfack finns i grönt och svart. C100 rund finns och C125 finns i rött gummi.

Grästee  är en efterfrågad produkt men samtidigt sällan öppen då den slits upp snabbt och kräver mycket omsorg. CoverLawn® klarar hård belastning och är uttestad av tourspelare för att garantera hållbarheten. Den uppslagna ytan behöver 2-3 v att reparera sig. Håll klipphöjden i fairwayhöjd och dimensionera storleken på ytan efter användandet. Flytta med rep som ni brukar. Vissa spelare förstår inte att de tränar från gräs utan står kvar och slår på CoverLawn®. Då får ni stödså och dressa den uppslagna ytan.

Robotar kommer mer och mer för klippning och plockning. Vid deras ladd och leveransplatser slits gräset hårt. CoverLawn® armerar den ytan och ni får en grön naturlig yta och rena robotar.

Räkna ut er egen CoverLawn® kostnad
Exemplet i tabellen är fiktiva siffror.

Totalkostnadsberäkningar_golf