Lillekärr Norra Göteborg

Djungeln bland höghusen. BRF Lillekärr Norra ville bygga en lekplats med utmanande lekmöjligheter, gott om plats och total tillgänglighet för alla besökare oavsett ålder. Med CoverLawn® och CL Soft kunde man undvika sarger för bark, sand och dylikt.  CoverLawn® håller tillbaka jorden så att barnen kan leka fritt och de äldre kan slå sig ner för att umgås över hela ytan utan att behöva tänka på smutsen.

Rya Golfklubb

Seasidebanan som slingrar sig längs Öresundkusten. Med hjälp av våra olika CoverLawn® produkter så erbjuder banan stenfria bunkrar och gröna gräsgångar året runt. En golfbana som erbjuder härlig golf med en fantastisk utsikt.

Copernicus förskola, Sundsvall.

Förskolans fotbollsplan lever ett tufft liv med mycket spring på, CoverLawn® garanterar en grön fotbollsplan året runt!

Ekebackens Förskola, Osby

Den branta slänten. En slänt med erosionsproblem samt intensivt slitage, CoverLawn® håller ihop slänten och stödjer upp gräset så att skolan får en grön o fin yta året runt.

Hundgård, Malmö.

En hundgård som haft problem med hålor och gräsväxt har löst detta med hjälp av CoverLawn®.

Förskolan Totte, Tottarp.

Den mysiga förskolan på landsbygden. En rörkulle med mycket lek där gräset fått ta stryk, CoverLawn® förstärker gräsytan så att kullen blir grön och fin. Inga smutsiga klassrum eller kläder leder till nöjda pedagoger och föräldrar.

Norrlidsparken, Kalmar.

Aktivitetsparken för alla åldrar. Med den 18 meter långa rutschkanan lockar Norrlidsparken till sig lite äldre barn, detta leder till stort slitage på slänten som inte klarar av att växa sig grön o fin. CoverLawn® ger möjligheten för maximal växtlighet och garanterar en grön yta året runt.

Olympia, Helsingborgs IF.

Uppvärmningsytan på Olympia. Ytan som majoriteten av tiden på dygnet ligger i skugga får hjälp av CoverLawn® så att spelarna slipper värma upp på en jordyta.

Rutschslänt, Klossadammens Förskola Söderhamn.

En rutschslänt som skuggas av träden får nu stödet som behövs så att gräset kan gro.

Villa & Trädgård de luxe, Växjö.

En vinterbild på en populär uteservering under sommaren. CoverLawn® möjliggjorde gräsväxten samt undvek smutsiga kläder för både kunderna och de som arbetar. Ett perfekt ställe för att avnjuta god måltid och dryck med en mysig stämning!

Västehedsskolan Göteborg.

På stora skolor med mycket barn är det svårt att få gräset att växa. Vår hybrid ger de bästa förutsättningarna för att få en grön o fin gräsmatta på dem mest utsatta områdena.

Svenska bostäder, Bromma.

Innergården som blivit aktivitetsplan. En innergård full med barn som älskar att spela fotboll, leka och har mycket spring i benen kan nu användas obegränsat utan att de springer runt på en jordfläck. CoverLawn® gör så att man kan avnjuta en naturlig grönyta istället för att lägga resurser på reparationer.

Fler referenser