Referensprojekt

Detta är ett urval av platser där vi har installerat,  för fler referenser kontakta oss.

Skara, Pumptrackbana

Den nya pumptrackbanan i skara har många besökare vilket leder till ett extremt slitage på gräsytorna runtomkring och i banan. ÅhusTurf Hybridgräs förstärker gräsytorna så att både besökare och åskådare slipper jord och smuts som där finns i vanliga fall.

Lillekärr Norra Göteborg

Djungeln bland höghusen. BRF Lillekärr Norra ville bygga en lekplats med utmanande lekmöjligheter, gott om plats och total tillgänglighet för alla besökare oavsett ålder. Med ÅhusTurf Hybridgräs och CL Soft kunde man undvika sarger för bark, sand och dylikt. Hybridgräset håller tillbaka jorden så att barnen kan leka fritt och de äldre kan slå sig ner för att umgås över hela ytan utan att behöva tänka på smutsen.

Rya Golfklubb

Seasidebanan som slingrar sig längs Öresundkusten. Med hjälp av våra olika ÅhusTurf Hybridgräs produkter så erbjuder banan stenfria bunkrar och gröna gräsgångar året runt. En golfbana som erbjuder härlig golf med en fantastisk utsikt.

Åsedaskolan, Åseda.

Skolans gräsytor utsätts av högt slitage när barnen leker under skolåret. ÅhusTurf Hybridgräs ser till att gräset får stöd att växa samt att ytan är grön året runt!

Bollens Förskola, Malmö.

En kulle med rutschkana. Många barn springer upp och ned för kullen vilket leder till svårigheter för gräset att växa. Där hjälper ÅhusTurf Hybridgräs med att stärka upp ytan så den är grön året runt.

Tuns skola, Tun.

En stor skola i Tun med många barn och lekredskap där gräset får svårigheter att växa. Dessutom en stor kulle med en fin klätterställning och rutschkana som lär bli populär på både sommar och vinter för lek och pulkaåkning. Här hjälper ÅhusTurf Hybridgräs med att hålla ytan grön och fri från stora jordfläckar.

Förskolan Totte, Tottarp.

Den mysiga förskolan på landsbygden. En rörkulle med mycket lek där gräset fått ta stryk, ÅhusTurf Hybridgräs förstärker gräsytan så att kullen blir grön och fin. Inga smutsiga klassrum eller kläder leder till nöjda pedagoger och föräldrar.

Pumptrack, Asmundtorp.

En ny fräsch pumptrack i Asmundtorp som barn och vuxna säkert kommer att älska. Med mycket trafik runt pumptracken tillkommer också mycket slit på gräset runtomkring, där kommer ÅhusTurf Hybridgräs bra till hjälp med att skydda gräset och hålla ytan grön.

Olympia, Helsingborgs IF.

Uppvärmningsytan på Olympia. Ytan som majoriteten av tiden på dygnet ligger i skugga får hjälp av ÅhusTurf Hybridgräs så att spelarna slipper värma upp på en jordyta.

Målområde, Järfälla.

Två målområden där gräset försvunnit på grund av konstant användande från målvakter och spelare. ÅhusTurf Hybridgräs tillåter gräset att växa och samtidigt skyddar området från tidigare öde.

Villa & Trädgård de luxe, Växjö.

En vinterbild på en populär uteservering under sommaren. ÅhusTurf Hybridgräs möjliggjorde gräsväxten samt undvek smutsiga kläder för både kunderna och de som arbetar. Ett perfekt ställe för att avnjuta god måltid och dryck med en mysig stämning!

Carlforsska F-huset, Västerås

Ett nytt utegym på skolgården som lockar många användare och slitaget blir högt. Med fallskyddet CL Soft gör det inte ont om man skulle trilla. ÅhusTurf Hybridgräs håller ytan grön och fin samt ger gräset bra tillväxtmöjligheter.

Svenska bostäder, Bromma.

Innergården som blivit aktivitetsplan. En innergård full med barn som älskar att spela fotboll, leka och har mycket spring i benen kan nu användas obegränsat utan att de springer runt på en jordfläck. ÅhusTurf Hybridgräs gör så att man kan avnjuta en naturlig grönyta istället för att lägga resurser på reparationer.

Kungsljusets Förskola, Västerås

En innergård kombinerad med skolgård som erbjuder lekutrustning för både stora och små. Med stora avstånd mellan de olika lekanordningarna så finns där både plats för bollspel, ytor att sitta o vila på, och allt som barnens fantasi kan tänkas komma på. ÅhusTurf Hybridgräs hindrar jordiga ytor från att uppstå och behåller den gröna naturliga färgen vid maximalt slitage på kullarna.

Sjöborgens förskola, Braås

Sjöborgens förskola ligger i en slänt som inkluderar kullar med smala gångar mellan de olika lekytorna, med andra ord så är grässlitaget oundvikligt. Efter en uppfräsning av den kompakterade ogräsytan och tillsatt material med näring i, kan ÅhusTurf Hybridgräs ge de bästa förutsättningarna för att gräset ska kunna gro.

Förskolan Örsundsbro

Ett nybygge där man garanterar en slittålig gräsmatta som är grön året om. En rastplats med möjlighet för mycket spring men även en stor pergola där man kan sitta och vila i skuggan under varma dagar. ÅhusTurf Hybridgräs ger en grön yta som håller borta jorden och kompakterade ytor för en trevligare miljö.

Aktivitetspark, Ljungsbro

I den nya aktivitetsparken i Ljungsbro så hittar du en nyinstallerad Hybridgräsfotbollsplan på 800 m2. ÅhusTurf Hybridgräs ger gräset de skydd som behövs för att planen ska kunna användas året om med maximal belastning från både stora och små.

Öxnered skola, Vänersborg

Två ytor som utsätts för mycket slitage utan att få någon tid för återhämtning. ÅhusTurf Hybridgräs ger gräset det extra stödet som behövs för att ytorna ska kunna hålla sig gröna och fina året om.

Skälby Skola, Sollentuna

Skälbyskolan har många böljande ytor och slänter. Med barnens slitage så är erosionen oundviklig, ÅhusTurf Hybridgräs håller ihop slänterna och hjälper gräset att etablera sig till en fin gräsmatta.

Skatepark, Härslöv

Den fore detta vildvuxna ytan kommer nu att bli en fin grässlänt där barnen kan sitta och vila i.